Pocity

Pocity

Anotace: Najít někdy správná slova se prostě nedaří ...

Když se touláš ve své dáli a snění
jsi daleko od světa a dění
Vzpomínka za vzpomínkou letí
vytane Ti na mysli to, co už dávno není
Teď víš, že obyčejný svět je pro Tebe zhouba
nasáváš přeludy, děsy
jak ta šedá beztvará houba
Sny se rozplynuly, někdo na ně šláp,
okovanou botou, pozastavil čas
Smích na jeho tváři se změnil v škleb
teď já tu velím, dívej se pozorně na ten sled
Jemu odolávám ze všech sil,
snaha je i odměněna výhrou,
Ale co s Tebou … ?

Nevím si rady, prodaly jiným vědoucí mapy
Srdce křičí slova vysvětlení, zmatek a cit
ústa se k nim nedostanou
prsty píší jiná slova
najednou to známé koma.
Nikdo mě nechápe ……
příčina známa,
Kde mám hledat tu cestu,
proč mi nikdo nejde vstříc,
stačí najít ten pravý střevíc.
Tak pojď na půl cesty, vezmi sebou louč
Bude svítit na kroky Mé
a Tvé …..
Autor Život, 17.12.2014
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí