Vážení

Vážení

Anotace: cestujících

 

 

skvadra rudých válečků

vypochodovala ze žluté slasti,

kterou si tak akorát

zasloužili.

a teď se komíhají na své podstavě,

všichni stejní,

všichni sami.

ti za kruhem si vždycky zakládají

na svých pupcích,

ty vedle kruhu jim na ně

lezou.

prej se to musí.

v zájmu týmu.

v zájmu

geometrie.

ať už zima, nebo ne.

ať už život,

nebo

ne.

 

 

Autor Putovatel, 19.12.2014
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, tato22, adaj, A42, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musí, nemusí. Tak to asi je.

21.12.2014 22:44:22 | adaj

což je někdy škoda.

22.12.2014 10:27:57 | Putovatel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí