Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: Vánoční přání

Závěje ze srdce,
ať s půlnocí roztají.
Duše ať rozkvete,
až dech se zatají.

Láskou obklopen,
běž každý spát.
V míru a s pokojem,
nech Anděly hrát.

Chorály o štěstí,
co nechodí okolo,
neb zatím tiše spí,
v každém z nás, hluboko.

Spí štěstí a čeká,
až vzbudit ho nechají,
by mohlo zvesela,
rozlít se po kraji.

Stačí jen tiše,
pošeptat přání.
Dnes splní se jistě,
dřív než do svítání.

A proto já šeptám,
ze srdce svého,
ať štěstí, co ve mně spí,
dotkne se tvého.

S láskou ho probudí
a spolu jdou dál,
ať celý svět zaplaví,
to moc bych si přál.

Přeju kouzelné Vánoce.
Autor paneach, 19.12.2014
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí