Vzduchobol

Vzduchobol

Anotace: ...

Opření o sítě tahající těla k nebi

rozpouštíme svou závislost

v kýblu lihu,

který nevydrží ani celou noc

 

a jiní z nudy

hrají v kostky na hlavách ptáků,

kteří letěli proti proudu po hladině jara

 

Taháme barvy z kořenů země

spánek je nedostižné přání

z hladu se plazíme v představách

 

Hledám vzduch a

po zbytcích mého dechu plují

líbezdrýfy tvých otroků

s otisky pout v údajích pro 

adresáta

Autor Aaliyan, 20.12.2014
Přečteno 222x
Tipy 13
Poslední tipující: Pamína, enigman, Petbab, jitoush, Frr, MARKO, Laven De Brig, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlavou dolů...

21.12.2014 10:24:53 | enigman

Jdu si pro kýbl lihu.

20.12.2014 21:25:57 | adaj

To je síla !:-D

20.12.2014 21:07:04 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí