Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: k týdle mě inspiroval jeden smutnej obrázek

Když jdu domů po silnici,
když noc mi dělá společnici,
přemýšlím o neznámu
a náhle spatřím temnou dámu
V ruce kosu,
oděna v starý šat
už mnohokrát
dával sem si o ni zdát....
Ona je lék na nemoc světa.....
lék na trable černého ghetta
Čeká na všechny
v klidu,potají
a s časem se ji všichni dočkají
Někdo se ji bojí,
někdo ji má rád......
Já jen doufám,
že se mi o ni
bude dál dlouho jen zdát
Autor amatér, 31.01.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí