Štědrodenní

Štědrodenní

Anotace: Všem Literákům krásné Vánoce.

 

   Štědrý den je tady zas,

   přinesl nám krásný čas,

   z rádií zní koled hlas

   a to je skvělé,

   slavíme zrození Pána a Spasitele.

 

   Tak se lidé mějte rádi,

   radujte se, smějte se,

   buďte věrní kamarádi

   na Ježíška, těšte se.

 

   Tímto Vám chci říci jen,

   mějte krásný Štědrý den.

  

  

Autor rendus, 24.12.2014
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Amelie M., jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí