PŘÁTELSTVÍ: Pomoc a má odměna

PŘÁTELSTVÍ: Pomoc a má odměna

Anotace: Když vam někdo poděkuje po letech za pomoc tehdejši... zahřeje to i potěší.

Mé objetí příjmi příteli můj,
nasávej mou energii a pevně stůj.
Žádná krize života není příjemná,
pomoci ti... Ten úklad má duše má.

Ocitl ses z nenadání na ulici.
"Pojď bydlet zde." Je z mé pomoci.
Sice jenom jeden pokoj obývám,
prostor ti v něm však udělám.

"Práci nemám." Říkáš ve své chmuře.
Na to pravím ti v mé opoře:
"Práci není těžké získat, ale vůli jít ji hledat ano,
najdi sílu hledat a bude tvé přání realizováno."

Mé objetí příjmi příteli můj,
nasávej tu energii a pevně stůj.
Žádná krize života není příjemná,
však i objetím ti má duše pomáhá.

A tys příjmul před lety z přátelství objetí,
pár let po tvé krizi já potkávám tě potřetí.
Koukám, že na tvé tváři úsměv září,
velmi potěšen jsem, že v životě se ti daří.

Stojíš tady předemnou a díky mi vzdáváš:
"Mám práci, byt i ženu." Toto do slov vkládáš.
To, co pravíš příteli, je mi krásnou odměnou,
objímáš mne nyní sám s energií nádhernou.
Autor RešHeNúnHe, 31.01.2007
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí