Melancholií to nezachráníš

Melancholií to nezachráníš

Anotace: možná jí někdy dokončím

běžné se ptám,
kolik let mi ještě zbývá
dietní, hysterický pláč
mi v tom někdy pomáhá

běžné se ptám,
kolikrát se ještě nadechnu
a rád při tom poznávám,
že plíce dýchají za mě

běžné se ptám,
kolik lidí ještě poznám,
stromy vyvrácené u cesty
nechané na pospas hnilobě

běžné se ptám,
stýská-li se mi po někom,

melancholií to nezachráníš.
Autor Cofin, 28.12.2014
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: adaj, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí