Vánoční dárek

Vánoční dárek

Anotace: k Vánocům jsem dostal plyšového medvěda....

Ležím v posteli s medvědem

má srdce z jemné plyše

schovaní před světem

ležíme  ve večerním tiše.

 

Jsme dva snílci

ve velkém letišti

dva brouci Pytlíci

 toužící po štěstí.

 

Byli jsme všude

vše viděli dvakrát

naivně věříme, že vše půjde

a že každý nás má rád.

 

Ležíme ve večerním tichu

v srdcích naději

vím, že jsme oba k smíchu

ale neříkejte nám to raději...

 

 

Autor contionor, 29.12.2014
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Lůca, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí