Milování

Milování

Anotace: člověk by neměl pořád čekat až se něco změní ale má si to vzít sám.

Milování

Děvčata, dejte se do pořádnýho milování
té nádherné touze, se žádné smysly neubrání.
odevzdejte se tomu kouzlu, co ho provází
a projdi se myšlenkou, jestli ti něco neschází.
Pak neměj strach si vzít všechno to krásný
co vede tě k extázi a dá nádherný pocit spásný.
Pojď dál tou cestou rozesmátých duší
nevracej se tam, kde stres tvý slzy suší.
Opusť loď, kde extáze má jen jednu stranu
a vem si krásný milování, co končí až k ránu.
Život je krátkej, nenech ho znít jen čekáním
kdo ten pocit zažil, ví, že jen málo přeháním.
Tak se děvče usměj a vdechni do sebe tu touhu
vezme chvíle zlé a změní je na pouhou čmouhu.
Přeju Vám všem, cestu plnou vrcholů extáze
ať paprsky venuše září, když nebem běží po dráze.

Jeník.
Autor Jeník, 31.12.2014
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Život
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí