Zoufalec

Zoufalec

Anotace: ...

Loterie štěstí,
matematická pravděpodobnost,
padá listí,
sázím se o soudnost.

Běžím ulicemi,
něvěřím na lásku,
mezi policemi
hřebík bez obrázku.

Žiji na hraně,
vzpouzím se osudu,
neplatím daně,
víno ze sudu.

Gheto bez nadějí,
k večeři úhoře,
hvězdy padají
jen pro ty nahoře.

Nikam se nepůjde,
ztracené duše,
oběd bude
zastřelený z kuše.
Autor Eliet, 31.12.2014
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V pár místech ti moc nevychází rytmus. Originální text, příjemné na přečtení.
:)

31.12.2014 18:58:24 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí