..........

..........

Anotace: ........

Letmý dotek na mé tváři
Poslední dotek tvojí ruky
když do okna nám měsíc září
slyšíme zvenku světa hluky

poslední polibek mi dáš
než naposledy usneš
spíš...a z měsíce jde zář
tak jako v první noci též

naposled hladíš moje vlasy
a ruka nechce přestávat
prý že jsou jako zlaté klasy
proč tedy chtěls mi nadávat???

Proč tedy byla ta noc poslední
Co spolu jsme tu byli
Z postele vyhnal nás až zvon polední
Vzpomínáš,jak jsme spolu snili?

Proč není všechno jako dřív
Chci zase držet tvojí ruku
Vždyť dřív jsi mi na všechno kýv
A teď?mý srdce je jak po zásahu pluku...
Autor Janis Joplin, 31.01.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobrá..

31.01.2007 20:34:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí