Blázni

Blázni

Anotace: ...

Naše tužby,
vyhořelé družby,
snídani v trávě,
v hlavě jen máme!

Nevěříme v nic,
vše věří v nás,
ten letní hic,
obraz plný krás.

Chtěli jsme svobodu,
štěstí potopu,
s životem se rvali
a po depresi spali.

Vzdali jsme se života
pro tu naši lásku
teď jsem jen za exota,
co prohrál svoji krásku.
Autor Eliet, 02.01.2015
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí