Máma

Máma

Anotace: proč ji máme?

Kolik radosti přinese přítomnost maminky,
mnohem víc než první sněženky.
Mámy náruč je vždy dokořán...

A když nevíš co máš dělat vždy je tu máma
ta chytrá, láskyplná dáma!
Vyslechne tě a nejlépe jak umí poradí,
ona tě přece nikdy nezdradí...

Chce pro tebe jen to nejlepší,
pamatuj nikdy z celého nebe neprší.
A když už spadne pár kapek,
neboj se hned nevyvolávej zmatek!

Máš tu přece ještě mámu, u které se můžeš osušit...
Autor Kariš, 31.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš to velice dobře napsané opravdu jo...

01.02.2007 12:07:00 | ?!

Dej jí mámě přečíst, je-li to možné...potěší ji.

31.01.2007 20:29:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí