Grill Party

Grill Party

Anotace: Happy metal party in some piece of ice and snow

Dnes večer koukám na hovno,
a celá budoucnost je mi rovno,
kytičku pěstuji ve skříni,
dám na ni svou tchýni.

Postel věc ke spaní,
ale taky na sraní,
chlup ze sraček dám na zem,
To je jak chlap ne? Ten.

Prcám nohu jako sen,
to není jen tak jen,
když zavřeš šuflík,
a prdne ti pytlík.
Autor Michaeles, 04.01.2015
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí