Bude líp??

Bude líp??

Anotace: ..

Všude je špína
všude je zlost
nikdy toho nebude dost.
Závidět a pomlouvat
to je naše umění
nikdo, nic nás nezmění.
Naše děti budou žít v chudobě
to jediné jim zbude.
Nic krásnéhé nebudou znát
neučme je krást a lhát.
Naučme je lásky
snad nebudou pak žádné vrásky
musejí být milované a šťastné
to je pro ně nádherné.
Jsou to naše životy,
tak ať jdou pryč všechny ty hnusoty.
Autor Kolíček, 05.01.2015
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje tu vždycky je, stačí věřit :) bude líp

08.01.2015 20:46:11 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí