Ve smyčce.

Ve smyčce.

Anotace: Lapeni. https://www.youtube.com/watch?v=WIVh8Mu1a4Q

V kruhu povinností a práce, písmenka na skle nepůsobí sladce.
Nevidím tě ač se díváš.

Sama utíkám před sebou, i ruce v létě mě zebou.
Život neprobíhá hladce.

Znám tvou úzkost, jsem taky taková. Prostě.
Znám tvé boje, trápení duše a slabost těla.
Miluj mě takový jaký jsi.



Neodejdu.




Jsi zbabělý v plnění povinností a v naplňování ctností.
A jestli budeš vyčkávat až budeš dokonalý, nikdy mě milovat nebudeš!


Chudá láska tvého srdce.
Tvá zkažená duše.

...


Přesto říkám, miluj mě proto jaký jsi.
Autor JaniCZka, 07.01.2015
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí