Trochu sentimentality

Trochu sentimentality

Anotace: ...

Větrem bezmoci zmítána jsem byla,
o příteli bez křídel jsem pouze jen snila,
najednou se objevil, ten anděl bez křídel,
porušily jsme víc, než jen pár pravidel.

Protiklady prý se přitahují,
Ty ukecaná, já tichá,
tajemství se odhalují
a dík Tobě nejsem ta lichá.
Autor januve, 07.01.2015
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jort, jitka.svobodova, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí