Vidím

Vidím

Anotace: Celý svět je jeden hnus

Videl jsem za svuj život dost,
nikde však sám jsem nebyl host.
Videl jsem, co už nikdy nechci,
ale taky neco co každej den chci.

Videl jsem lidi lítat z nuseláku,
když stál jsem na balkonu paneláku.
Videl jsem rezníky v nemocnici,
nechci se tam dostat ani pri opici.

Videl jsem jak clovek vlivný,
delá jak já stejný praseciny.
Videl jsem farare v obejmutí ženy,
a pak káže že on nesmí nikdy.

Seru na moudra z tvyho patra,
z takovejch hlemzu zapalila se velka fatra,
prohravam souboj s velkym kapem,
snad na to jednou vsichni kapnem.

Totalne v pici ja mam celyho jezise,
kdyz jeste husite ho sundali ze krize,
hus cely do uceni byl zapaleny,
a sam potom zustal zapaleny
Autor Michaeles, 08.01.2015
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí