Srdce se ubilo k smrti

Srdce se ubilo k smrti

Anotace: ...

rakoviny
bürgerovy choroby
neplodnost
formaldehyd
nitrosaminy
kyanovodík
slečno vy jste zase cítit kouřem
slečno
kouřem
jak chcete získat zaměstnání
jak si chcete najít partnera
jak chcete nechcípnout ve třiceti?
Autor Gwendoline, 08.01.2015
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jort, maliska, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na to se mě taky ptali v sázkový kanceláři...

09.01.2015 13:04:08 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí