Snění v lese

Snění v lese

Anotace: Povídání před spaním o lese

Tak se zase opřít..
o ticho v lesním světě
Oči jen tak zavřít...
podobat se větě..
Začni zase snít...

Tak se zase opři..
Rozlož svoje tělo..
Napni dlaně svoje..
Otři listem čelo..
Zamysli se v sobě
Člověče ty milý..

Zda jsi v kouzlu lesa
našel vhodnou chvíli..

Začít zase snít.
Autor Liduška, 08.01.2015
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, enigman, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opřel jsem se...

09.01.2015 12:55:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí