Zamyšlen

Zamyšlen

Anotace: .

Mou hlavu,
Zachvátil strach,
Opět ve stavu,
Kdy cítím se jak prach,

Už nechci, pokračovat dál,
Proč mi to dělá?!
Hlava che abych hrál,
Už je pohlcena celá,

Válka mě a mého ega,
Trvá dál,
Můj život jak z lega,
Chce abych se vzdal,

Mé prázdné oko,
Ztrácím se v něm,
Jak v čené díře,
Co nemá směr,

Občas se tak zamýšlím,
Nad žinotem svým,
A tak nahlas přemýšlím,
O čem tajně sním.
Autor Pan Žloutek, 10.01.2015
Přečteno 213x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí