Věčný plamen

Věčný plamen

Anotace: Prach jsi a v prach se obrátíš....a nebo ne?

 

 

Já radši shořím
Než rozpadnout se v prach

dřív
než čas bude mě pohřbít
Zářit o svatojánských hrách
Na kost si duši nechat sedřít.

A když nebude to konec
Tak
Znova, zas
Povstanu a půjdu dál
Než udusit se

Doufat, že plamen jasně plál

Autor Nalzim, 12.01.2015
Přečteno 520x
Tipy 7
Poslední tipující: Olex, Frr, Jort, knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí