Snad nebude jeho srdce litovat

Snad nebude jeho srdce litovat

Anotace: Ve svých myšlenkách ztracena pluješ, udělat to, zničíš všechno, cos milovala a co ti...

Ve svých myšlenkách ztracena pluješ,
udělat to, zničíš všechno, cos milovala a co ti bylo drahé.
Přejít to, vykopeš si vlastní hrob, do kterého po hlavě skáčeš.
Však ve své mysli bys byla zrůdou, z které je ti zle.
Byl tu pro tebe, když si přestala žít.
Byl tu pro tebe, když sis přála být.
Jenže jeho srdce ovládá teď zloba,
Manipulace, strach, láska.
Umírám, když přemýšlím, jak dál.
Můj kamarád, bratr, který mě v budoucnu zničí.
Aniž by to chtěl, mi jednou jeho rodina křídla zlomí.

A jako padlý anděl skončím na zemi.
Snad, mu snad dojdou moje věty.
Které mu měly pouze pomoci a
mého konce nebude jeho srdce litovat.
Autor ašari, 12.01.2015
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: kdotoví, MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí