Vyznání

Vyznání

Anotace: .

Miluju tvojí tvář
východních plamenů
saténovou zář,
které ustrnu
když Tě pohladím.

Miluju tvoje metafory
snů malujících
za obzory
hlav plakajících
co si mi ukázala.

Miluju jak si připadám
když se Tě ptám
proč nejsme pár?

protože chybí nám...

ten mužský dar!
Autor Ransomka, 15.01.2015
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí