Tam pod Starou Bránou

Tam pod Starou Bránou

Anotace: Tam pod Starou Bránou, se to hemží jen samou trávou, mlha a lehký...

Tam pod Starou Bránou,
se to hemží jen samou trávou,
mlha a lehký vánek se tam vane,
brzy tam i velká bouře zasáhne.
V noci se tam každý bojí jít,
ještě by musel ze studny pít.

Tam pod Starou Bránou,
se to hemží jen samou vránou,
uschlé květiny i stromy,
žádne domy, jen pohromy.
Za Starou Bránou byl velký zámek,
teď už není, jen vietnamský krámek.

Tam Pod Starou Bránou,
se to hemží jen samou slámou,
byl tam i menší statek,
teď už není jen několik skládek.
Stará Brána se rozpadla,
už se oní povídají jen říkadla.
Autor Happy, 15.01.2015
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí