V dlaních

V dlaních

Anotace: :)

Očima hltám Tvoje slova
lehce se ploužíc po displeji
tklivá jsou i láskyplná
jako opiové snění.

Těším se na každé slovo
co náhle zjeví se mi
hrozně marné je čekání,
když jsou servery přetíženy.

Když se v klidu potkáme
jsme v zajetí našich smyslů
doteky své si rozdáme
něžně a bez rozmyslu.

Snadno jsem v zajetí
Tvých dlaní v mých
tiše a v zaujetí
miluji Tvůj smích.

Vše co mi dáváš
dávat chci i já Tobě
pro mě se stáváš
spásou, v téhle době.

Nechci Tě ztratit
na sklonku dní
snad půjde zvrátit
i den poslední.
Autor Ďábel sám, 16.01.2015
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Lucucu, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké dílo :)

16.01.2015 09:15:13 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí