Já nebo nic

Já nebo nic

Anotace: :) tak snad je to lepší než minule :)

Můj život, můj příběh
Hned zpátky co bylo dříve
Nechci dát brzdu
Sorry ale neuroním ani slzu
Vždy jsem šel po cestě správné
Dávám to ale není to snadné

Nečekám palec nahoru
Urážky? Ty spláchnu v záchodu
Hate? Toho si nevšímám
Zmrdy? Ty zazdívám
Užívám si tu svou tmu
Vidíš stíny ale ne hru
Až vlezu do té rakve
Budu vědět že sem to měl dát přesně takhle

REF.: Byl, sem a budu
Jeden text a udělám z tebe sluhu
Čumíš a čekáš na další sloku
Tak poslouchej hochu

Kašlu na něčí milost
Píšu a zvyšuju rychlost
Mějte si mě za svini a lháře
Říkejte, že mám tři tváře
Jen proto že píšu o pravdě
Lhát v textu je proti mé zásadě
Nečekám z toho cash
Vypisuji jen svůj stres
Nečekám na něčí pochvalu
Ani na „like“ který dostanu
Píšu proto že mě to baví
Tímto vás Jarda zdraví

REF.:

Má slova jsou silnější než kulomet
Vy mi asi nebudete nikdy rozumět
To moje slova jsou ty drogy
Budete závislí dřív než skončí tyto sloky
Kvůli vám nehodím zpátečku
Jedu k cíli a neznám zatáčku
Dávám to a jsem na to pyšný
Snad to ty svině slyší
To já jsem ten co je oukej
Nevěříš ? tak se koukej

REF.:
Autor Leny, 16.01.2015
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...použití sprostých,anglických,slangových,hovorových výrazů...hustá moderna...(ještě že nečekáš na pochvalu)..jen tak dál, nekompromisně ! :-)))

16.01.2015 14:40:44 | bogen

Hustý.

16.01.2015 14:12:34 | El Fantasto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí