Jednou večer.

Jednou večer.

Anotace: Jen taková hloupůstka

Jednou večer šla jsem do večerky,
že si koupím rohlíky.
Kde se vzal,tu se vzal
chlapík nemytý
přede mnou stál.
Naval prachy!
Mobil taky!
Co teď,honí se mi hlavou?
Bodnout ho mám klíči,
nebo kopnout mezi nohy?
Strach má velké oči.
Chybí mu jen rohy
jinak vypadá jako čert
Slyším se,vem si všechno
jen to nejcenější mi nech,
(myslím život)
a on:naval všechno
a hned!
Šmátrám v kapsi,co to mám?
slzák do očí mu nastříkám.
Tak se chlapík válí v blátě,
ve svém špinavém kabátě.
Ještě žaludek v krku mám
a rychle z toho místa utíkám
pro ty rohlíky...
Autor afig, 01.02.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že ten pepřák byl se hodil:))taky si ho pořídím

09.02.2007 10:40:00 | whiolet

No,jo.Ty povinnosti.Rohlíky.

06.02.2007 17:36:00 | Lota

Uf... ;-)

01.02.2007 12:19:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí