Traumátka

Traumátka

Anotace: 2014 ... 1/3

Záleží mi na tom, aby..

klubko obehraných akordů

rozpoutalo poslední symfonii

Je to tak těžké?

Ptám se..

a z úst mi padá pravda do levé kapsy od kalhot

Snad už je to poslední..

dlouhý tenký bílý schod

z prolhaného schodiště

 

A zbytek?

 

Ten si nechme na příště

 

Záleží ti na tom, aby..

vteřinová ručička dávala na frak té hodinové

..aby se nočním můrám postavili

jen supersilní hrdinové

protože..

nač chodit sázet plevel na louku

a tvářit se jak nešťastná hromádka

když lze sedět doma v teple

 

a pěstovat svá..

 

..

 

dočasnázatměnípozitivnímysli

Autor Trapné děťátko, 17.01.2015
Přečteno 278x
Tipy 23
Poslední tipující: enigman, jitoush, prostějanek, zelená víla, básněnka, Petbab, Jort, Luky-33, Robin Marnolli, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

traumatika...

19.01.2015 23:53:34 | enigman

traumátka má každej


pozitivní na tom je
že se žije dál...

17.01.2015 22:41:39 | básněnka

a teď to přečtu pozpátku

17.01.2015 18:55:21 | Petbab

Dobrej text i název traumátka..hm a to s tou vteřinovou ručičkou co dává na frak hodinové mě dostalo ;-)

17.01.2015 16:16:17 | xoxoxo

au.

17.01.2015 13:33:21 | Žárovka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí