Omlovám se

Omlovám se

Anotace: Prosím o komentáře... (co mám zlepšit atd.) díky :)

Chtěl bych vzít zpět ty chyby
Třeba to jak jsem roznášel drby
Nebo jak jsem si s myšlenkou zrady hrál
Omlouvám se za zmrda který tu stál

Ta myšlenka v hlavě mi říkala
Stůj, i kdyby krev stříkala
Stůj a budeš moci nohy podrážet
Lhát, pomlouvat a dokonce i urážet
Bohužel jsem tomu začal naslouchat
Tu svini ve mně jsem začal poslouchat
Až teď zjišťuji, že to byla má chyba
Viděly jste to co nebylo vidět očima mýma

REF.: Omlouvám se vám všem
Za svini kterou jsem
Zničím tu svini co ve mně sídlí
Ale prosím, dodejte mi trochu síly

Myslel jsem, že já budu tím frajerem
Budu ten nej, budu vaším writerem
Který bude psát vaší budoucnost
O vašem životě bude moci rozhodnout

Ze svých chyb se nemohu vymlouvat
Lhal jsem, kradl a začínal pomlouvat
Změním se ale bude to chtít čas
Tak to snad chápe každý z vás
Tohle svinstvo pomalu hasí můj plamen
To já jsem ten co je ve lžích ztracen

Ref.:

Chtěl bych se omluvit všem lidem
Dřív než každý jinou cestou půjdem
Omlouvám se za to co jsem prováděl
Lhal jsem vám a občas vás k svinstvu naváděl
Jediné oč žádám je přijetí mé omluvy
Věřte mi, už neuslyšíte lži ani pomluvy
Pomalu hasím plamen který mě pálí
Pomocte mi dřív než budu v dáli
Toho pekla, dřív než se ztratím
Dejte mi sílu ať se vrátím

REF.:
Autor Leny, 18.01.2015
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že je to oki

18.01.2015 13:37:42 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí