Pod schody

Pod schody

Anotace: .

Poprvé život mě pokousal do krve
Ještě když byl jsem jen naivním chlapcem
Poprvé
         Nikoliv naposledy
Poprvé
         A hned celý od krve

Chvíli to potrvá
Tři, čtyři stehy

PUSU MU MORFIEM ZACPEM
(To rozhodně prolomí ledy)

Vůbec se nechovám jak se mi zachce
Nechci nic
Jenom snad.....na malou chce se mi
Na malou naději, co nesu v tašce

Pod hlavu dám si ji později
Po jedné flašce se vyspím i na zemi
Tak jako kapitán pirátské lodi

Loď..
Spíš jen mistička plechová
Na drobné mince
                      Ty se ještě hodí
Rozházím je
Jsou navěky ztraceny
Ztraceny
            Jako já
                     Pod schody
                                    Do poschodí..

Autor Manni3, 20.01.2015
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Akrij8, Amonasr, CoT, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí