Denní dávka bublifuku

Denní dávka bublifuku

Anotace: ..

Žiju jen pro další karton cigaret
přes kouř nevidím na cestu
a rukama ho nerozeženu
ale je dobře ze je tam
jinak bych byla v tunelu

Trhám sedmikrásku na sedm dílů
a každý lístek házím do moře štěstí a pěny

Někdy létám v bublině
ale jen když bublifuk má náladu
pak se zalekne ale já nikdy nevím proč

Někdy místo spaní brečím
a schovávám písek v hlavě
co se sype po zrníčkách ven
a nejsem s to ho udržet
mám moc rozežraných ran
a s tím pískem a slaným výkřikem
se někdy cítím jako na pláži
trčících útesů
a ja zase nemám nářadí
abych se z ty šlamastiky dostala ven
Autor Coco_, 21.01.2015
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: knihomolka, zelená víla, CoT, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky trhám sedmikrásky... a ta poslední sloka je silná.. chce to dokoupit nářadí :-)

21.01.2015 21:12:07 | zelená víla

..poslední sloka se mi moc líbí...mně by stačila..je to hutná existenciální výpověd...:-D

21.01.2015 20:31:05 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí