credo

credo

Anotace: in...

 

 

 

 

 

.

.

.

 

 

 

někteří lidé si přejí zemřít

někteří protože si myslí že si nezaslouží svět

jiní proto

že si myslí že si svět nezaslouží je

 

a proto chci abys věřil

důkaz existence boží ti leží na dosah ruky

a já ti ho říkám v každé druhé větě

stačí pouze slyšet

 

věřím že vidíš víc

také víc než si myslíš

zde před tebou stojí nahá pravda a ta říká

 

nezasloužíš si tento svět

a tento svět si nezaslouží tebe

o zásluhy totiž nejde

jde o zázraky

 

 

a to je vidět svět tvýma věčně smutnýma očima

když je zavřu na chvíli mám tvou podobu

a uvnitř nosím tvoji duši

kterou chráním

a tvoje srdce

které pozvedám

 

 

 

 a své

 

 

.

.

.

 

ha

be

o

ad

te

 

 

 

 

.

 

 

 

Autor Zylberstein, 23.01.2015
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman, Frr, zelená víla, Jort, maliska, knihomolka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu zázraky se dějí...

29.01.2015 11:42:05 | enigman

líbí se mi jak do básní zapojuješ latinu, dává jim to další rozměr

23.01.2015 17:33:59 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí