Neklid

Neklid

Anotace: ...

 

   Dnešním večerem

   sklenka napůl prázdná

   v neklid důraz dává

   svíčka téměř dohořelá

 

   jak střela vystřelená

   - nemířená

   jak myšlenka

   v tebe nezcelená

   rána otevřená

   

   samota v okamžiku

   nestřežená

   prázdnota

   s horou nesmyslů

   valících se do slov, 

   bez významu, 

   

   chci jen poznat

   tvoje slova

   jejich sílu,

   jejich řád  

   a tvoji víru

   

   kopretinu

   trhám lístek po lístku

   má mě rád,

   nemá mě rád

 

   má mě rád, nemá... ... nemá... má.. nemá.. má 



Autor Daniela, 23.01.2015
Přečteno 308x
Tipy 15
Poslední tipující: Martinecka23, Květka Š., MARKO, Ransomka, enigman, jitka.svobodova, zelená víla, Manni3, knihomolka, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kopretina to nevyřeší...

24.01.2015 11:23:15 | enigman

má :-)

23.01.2015 22:37:05 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí