Poslední most minulosti

Poslední most minulosti

Anotace: ...

Poslední spálený most,

venku svítá.

Jediný nezvaný host

už nezavítá.

Zpíjíš se oblohou,

pastelových barev.

Salát je přílohou,

Oslizlých larev.

Houpeš se v síti

pavoučích vláken.

V svým vlastním žití,

cítíš se lapen.

Tenhle  spálený most,

zbytky kyselých vín,

Život je minulost

v náruči balerín. 

Autor prouteny kosik, 24.01.2015
Přečteno 253x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Robin Marnolli, jitka.svobodova, Madanik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou tam pěkný místa, ale pro mne by si zasloužila ještě trochu péče.

25.01.2015 10:58:51 | Robin Marnolli

Zajímavá...

24.01.2015 19:52:49 | Madanik

Díky...

24.01.2015 22:10:10 | prouteny kosik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí