Noc na moři

Noc na moři

Anotace: Dospívání a příprava na cestu :)

Nadšení podtrhávalo črty mé měnící se tváře.
Touha odrážela se v duši,
Toho dítěte.

Vůně měsíce prosakuje hladinou,
Unáší mě po černošedých oceánech,
utkaných z mých snů.
„Nezavírejte přístav“ šeptá mi nebe,
V mělkých vodách více kotvy mne nesvinou.

Už teď je vítr příhodný - objímá mé plachty,
Vztyč má křídla k rozbouřené večerní noci.
Zachyť hlasy nejasnějších hvězd.

Protože tuhle noc padají mi do očí.
Autor Tessa, 25.01.2015
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Robin Marnolli, Manni3
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky se mi líbí....když hvězdy svítí v očích,vše je možné.....Ji.

25.01.2015 18:45:56 | jitoush

To určitě ano. :) A jsem ráda, že se líbí. :) Děkuji.

27.01.2015 00:45:33 | Tessa

Pěkný. líbí se mi.

25.01.2015 10:54:33 | Robin Marnolli

Děkuju. :)

27.01.2015 00:44:44 | Tessa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí