Víš proč? Já ne...

Víš proč? Já ne...

Anotace: ...

Proč mám pocit že mi lžeš
že přede mnou něco tajíš
proč nechceš dát mi odpověď
a mé se tolik bojíš

Proč se mnou vlastně jseš
asi nechceš zůstat sám
proč mě ale trápíš
a já s tebou zůstávám

Stejně jednou přijde den
kdy řeknem oba čert tě vem
zbude nám už jenom sen
že budem spolu šťastni
že budem spolu kráčet životem
Autor Sarah, 06.03.2005
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....moc se mi to líbí..

10.01.2007 14:54:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí