Smutek

Smutek

Anotace: Psala jsem to,když jsem zjistila,že kluk kterýho jsem měla hrozně ráda,je zamilovanej do jiný holky...

Myšlenka myšlenku střídá,
den s nocí se vídá.
Východ slunce už je blízko,
stále je mi však úzko.

Celou noc jsem probdila,
že jsem naději ztratila.
Sama sebe musím se ptát
proč on o jinou musí stát?

Proč nás láska tolik trápí,
proč se vždycky někam ztratí?
Láska je jak zrádná růže,
nevolá o pomoc,mepomůže...
Autor hanisska, 01.02.2007
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Míša S.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí