=Učesané

=Učesané

Anotace: asi větrem...

 

~~~~~~~~~~~~
vlasy větrem učesané
vodová pár kapek deště
boty blátem naleštěné
místo kulmy natáčky
tak si vlní culíčky
a ještě si váže mašle

šaty šije snad ze slámy
knoflíky dva kaštany
šlojíř má jak z mrholení
zmrzlé šípky na korále
miluje to zdobení
tak se paráda honí...

 

no jasně,
vlasy teď si suší fénem
vodová dnes nefrčí
mašle nosila ve školce
prý slečnám to nepřísluší
to zapište si za uši

pak šaty nosí ze salónu
někdy však ze sekáče
našla vlňák po babičce
radostí metr skáče
kámošky budou čubrnět
jo...a závidět...

 

páni já jsem kočka
štucl a vlňák s třásněmi
jdu večer ulicí a zdá se mi
že na každém rohu
někdo se na mě asi kouká
toho vlasatého,bez klobouku...

vidíte ho,kluka

~~~~~~~~



 

Autor Květka Š., 25.01.2015
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Linzerka, enigman, Frr, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí