Vánoce

Vánoce

Anotace: Ještě jedna, co zbyla z Vánoc

Sbírka: Drobky a pocity

Sedíš na betonu
nákladní rampy
nejmenovaného nádražíčka.

Z krabice užíráš
vychladlou pizzu.

A píšeš si
z mobilu na mobil...

...aby si s tebou pokecal aspoň někdo...
Autor bloodysunset, 27.01.2015
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí