Dělba práce

Dělba práce

Anotace: Dělba práce Šel jsem takhle kolem, seznámil jsem se tam s volem. Celý den mi vypráví,...

Dělba práce

Šel jsem takhle kolem,
seznámil jsem se tam s volem.

Celý den mi vypráví,
jak na poli žít ho nebaví.

Stále jenom tahat pluh
a tak mořit věčný dluh.

S dluhem se prý narodil,
neboť v mládí marodil.

Jest po náročné operaci varlat
a tak na ni musí doživotně makat.

Říkám, hele vole,
měls být lepší v škole.

On rohy na mě natočí
a s funěním se osočí.

No jo, inženýrskej stav,
zbytečnej jak stádo krav.
Autor supersaurus, 27.01.2015
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí