Udělání snivce (seberealizace nekuřáka z kuřáka)

Udělání snivce (seberealizace nekuřáka z kuřáka)

Anotace: Snivec... Tento termín se používá k označení toltéckých čarodějných naghuálů. Termín seberealizace snad nikomu netřeba jakkoliv charakterizovat či specifikovat.

"Cigaret je moc." Mi pocit všudezdejší říká.
"Od rána nic nevykouřit." Pocit chtění vzniká.
"Ve vůli oddanosti záměru chci tím směrem,
a zbaven larvy kouření opustíl jsem svůj post -S V E D E N-."
Autor RešHeNúnHe, 01.02.2007
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí