UVZ

UVZ

Anotace: ...

Přestal jsem pátrat

po čem toužís

Věděl jsem po čem toužím 

a to mi stačilo 

 

Tys věděla co chci 

a stejně si mi to nedala

 

proč bych měl já ?

 

Proč bych se mě snažit

najít v každý sekundě

tvý měnící se bouři tužeb

tu co tě na tu jednou jedinou chvílí

udělá štastnou,

aby stejně jako všechno na světe

v další sekundě 

upadla v zpomnění

Autor Redman, 29.01.2015
Přečteno 193x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí