Život a strasti polovodiče typu N

Život a strasti polovodiče typu N

Anotace: ale proč?

V žilách z
křemíku
2,5 promile
fosforu
(a hliníku)
jsem nabitý
elektrizující energií
trochu negativní
trochu hyperaktivní
trochu v přechodu
ale proč?
(proton)

Můj náboj
je vázaný
(volný abys pohledal)
jdu z plusu
do mínusu
postrádám intenzitu
postrádám napětí
postrádám život
(v závěrném směru)

ale proč
už v žilách nemám
proud?
Autor Bask, 01.02.2007
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí