Slzy

Slzy

Anotace: Protože nemohu mlčet...

Pláču slzy, a studenou krev,
perly jsou sviní, my máme plev.
V žilách tuhne, to co zůstává,
rychle se šíří, břízová otrava.

Oči i srdce od pláče bolí,
takové rány se sypou soli. 
Rudý kat stíná vojákům hlavy,
stále se diví, všechny ty davy.

Smutné písně nám střely zpívají,
kolik nás bude, než ledy roztají?
Hrdinům války, obětem zloby,
ozdobí kříže nesčetné hroby.

Autor prouteny kosik, 31.01.2015
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale slzy i lečí a jsou kořením života ,aby nám lépe chutnal...

06.03.2015 09:02:22 | Danger

O jejích léčivé síle nepochybuji :)

06.03.2015 13:40:50 | prouteny kosik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí