Lesní tance

Lesní tance

Anotace: ......

V ponurém šeru zimního lesa
Podivná touha mé kroky hnala
Až na palouk kam lesní cesta klesá
Kde jakoby tichounká hudba hrála

Tam ve stéblech trávy co v létě kvetla
A nyní jen stěží zpříma stála
V posledních zbytcích matného světla
Má beznaděj vesele tancovala

Tanec to divý byl plný skoků
Bezuzdná rvačka s duší holou
Baletem ztvárněný obsah roků
Co nikdy neměl jsem pod kontrolou

Pak jako vždy po mě rukou sáhla
Náhle jsem se s ní v kole zmítal
Do víru tance mě k sobě stáhla
Probůh - a já nic nenamítal

A zas jsem jí náhle trhal blůzu
Cítil jak její ňadra hřejí
V zádech tu starou známou hrůzu
Z incestu se svou beznadějí
Autor Blazius, 01.02.2015
Přečteno 248x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, pro mě hodně dobrý :-)

16.02.2015 20:18:12 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí