Chlapeček

Chlapeček

Anotace: ...

Já ve snu viděla malého chlapečka.

Hrál si na kabaret,

krysy a flétnička.

Já ve snu viděla úsměvem křivý ret.

Teď když ho zvolil lid,

zachrání celý svět.

Když ho pálily všechny potíže,

každý kdo myslel si,

byl zavřen za mříže

A že se chlapeček cizáků velmi bál.

Učit se jazyky,

své zemi zakázal

Já ve snu viděla všechen ten píseček.

Když si hrál na válku,

a zbořil domeček.

Já ve snu viděla, že nikdo nesmál se.

Jen tenhle chlapeček,

v bezhlavém zápase. 

Autor prouteny kosik, 02.02.2015
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Omnitex, adaj, Robin Marnolli, Madanik, zelená víla, Jort, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ten poslední verš mi tam v této podobě nesedí, jinak moc pěkný...

03.02.2015 16:00:59 | Robin Marnolli

To máme stejné pocity :)

04.02.2015 19:12:50 | prouteny kosik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí