Itálie

Itálie

Anotace: ,,,,

Když je doma Itálie,
je to vážně maso,
všechno vzduchem poletuje,
soused vříská:"No ty kráso!"

Lidi říkaj špatné věci,
i když je tak nemyslí,
pak naříkaj do matrací,
hlavou honí se jim nesmysly.

Časem zchladnou horké hlavy,
vše si v klidu vysvětlí,
a ti, co nepřiznají chyby,
ještě nejsou dospělí.

Pak přichází slovo PROMIŇ,
které stejnou důležitost má,
jako slova, slzy, hádky oheň,
jako hádka samotná.

Proto lidé hádejte se,
když to něco změní,
hlavně potom usmiřte se,
vždyť to za to stojí!
Autor Babsie, 02.02.2015
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí