Podřízenost partaji

Podřízenost partaji

Anotace: ... každý ví, že časy se mění

Komrežimu bylo vlastní
připomínat školu zvláštní
v obráceném pojetí
za katedrou idioti
před ní vzdělaní se potí
nejde jenom o děti

To se hned tak neuvidí
strach ovládal mozky lidí
po zádech přecházel mráz
mnozí proto že se báli
na povely skandovali
„Ať žije Sovětský svaz“

také jiná tupá hesla
éterem se často nesla
prý „Ať žije KSČ“
těch tří písmen je mi líto
jak jich bylo zneužito
pro chlapce i pro děvče

(proto prý je hlásali
aby do školy je dostali)

dnes k nim jen přidali M
ne ta už neskandujem
ale zas v předtuše panické
děláme sjezdy stranické
a z příkazů vlastní strany
zas někteří jsou připosraný
vlastní názor nemají
podřizují se partaji
Autor Heron, 01.02.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí